Familiedropping 22 april

Alle info over Familiedropping kan je hier vinden!Het is weer zo ver, de allerleukste wandelactiviteit van het jaar komt er aan: familiedropping! Pak de wandelschoenen al maar uit de kast en smeer de benen al maar goed in, want het belooft een stevige tocht te worden.

Eerst en vooral is er een tocht van 6 km waar de kleinste, maar moedigste stappers zich kunnen Uitleven. Voor de iets meer ervaren wandelaars  is er een tocht van maar liefst 12 km voorzien. Tot slot, voor de echte avonturiers is er een stevige tocht van 18 km. Bereid je alvast voor, want de tocht zal niet alleen uit kaartlezen bestaan, we hebben heel wat toffe tochttechnieken voor jullie in petto! 

Al helemaal overtuigd om mee te gaan? Lees dan zeker verder!

Leden kunnen ofwel met hun tak meestappen ofwel met hun familie/vrienden. De familiedropping zal doorgaan op zaterdag 22 april 2023. Het beginpunt is op de parking van de Zoete Waters, Maurits Noëstraat 15, Oud-Heverlee. De tocht van de 6 km eindigt op dezelfde plaats als ze begint, zodat ouders hun kinderen daar kunnen komen ophalen of met de auto terug naar huis kunnen. De langere tochten van 12 en 18 km eindigen op een geheime locatie. De leden van de grote takken, die met hun tak wandelen, krijgen bij aankomst een heerlijk avondmaal en kunnen zondagvoormiddag worden opgehaald door de ouders.  Als er met het gezin wordt gewandeld kan er de optie genomen worden om vervoer terug te krijgen naar de beginlocatie. 

De prijs voor deze superfijne dagtrip bedraagt voor de route van 6 km, 4 euro en voor de routes van 12 en 18 km, 8 euro. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer BE73 0637 4141 2360 op naam van Jules Morel met als mededeling “familiedropping + ‘naam of groepsnaam’ of tak (indien van toepassing)”

Inschrijven kan via  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwoptP-6EW9PkPfv05PVlcZRVGijJGJz4f4nZV3pCtCtAcEg/viewform?usp=sf_link tegen ten laatste woensdag 12 april. De laatste praktische informatie (de precieze vertrekuren, aankomsturen kleine takken, ) ontvang je 1 à 2 weken voor de dropping.

Bekijk zeker ons Facebook evenement eens, daar vind je ook alle informatie: https://fb.me/e/tzGkimet

Een stevige linker,

Scouts Herent