Eetfeest

Buongiorno beste vriend van Scouts Herent,

2020 had een mooi jaar moeten worden voor Scouts Herent met een sportieve scoutsloop in de lente, een feestelijke Vlaamse Kermis in de zomer én de officiële opening van de nieuwe lokalen aan Den Doren in de herfst. Ook het Eetfeest leek bijna te sneuvelen door het coronavirus, maar niet getreurd want wij vonden een oplossing... Dit jaar bieden wij een overheerlijk Italiaans afhaalmenu aan voor jou en je bubbel.

Voor een echte aperitivo italiano bestel je onze aperobag en een flesje prosecco. Als voorgerecht neem je een zuppa en als hoofdgerecht een Italiaanse pasta. Bambini in huis? Wij voorzien ook speciale kinderporties. Als kers op de taart eindig je met één van onze traditionele dolci. Uiteraard kan je bij dit alles heerlijke Italiaanse wijn bestellen. Haal je mooiste servies uit de kast, doe die kaarsjes aan en geniet maar! 

Praktische informatie 

  • Wanneer afhalen? Zaterdag 14 november of zondag 15 november 2020 - in het online inschrijvingsformulier zal je een afhaaldag en -tijdstip kunnen selecteren. 
  • Waar afhalen? De Witte Villa in de Kouterstraat. Volg de richtingaanwijzers, draag een mondmasker, kom alleen en houd 1,5 meter afstand wanneer je je bestelling komt afhalen.
  • Hoe inschrijven? Online via deze inschrijvingslink tot zondag 18 oktober. Je inschrijving is pas definitief nadat wij je betaling ontvangen hebben. 
  • Last but not least, wat staat er op het menu? Scroll even naar onder en waan je nu al in Italië!
  • Vragen? Stuur een mailtje naar liesbeth_swings@hotmail.com

Hartelijk dank om Scouts Herent te steunen in deze moeilijke coronatijden!

Een stevige linker,

De leidingsploeg van Scouts en Gidsen Herent

Comité van Scouts en Gidsen Herent 

Werkgroep Eetfeest